Logg inn

Artikler

Et viktig element i driften av svømmeklubben vår er selvsagt økonomi.verdalen Vi har nå en mulighet for en ny inntektskilde gjennom Norsk Tipping; Grasrotandelen.

Det er viktig at så mange som mulig av medlemmer, slekt og venner registrerer seg for at klubben skal få så høye inntketer/andeler som mulig fra Norsk Tipping. (Det har tideligere i år gått ut informasjon om Grasrotandelen - takk til dem som allerede har registrert seg - men vi ønsker mange flere bidragsytere).

 

Konseptet er enkelt og fungerer som følger:

På spillerkortet registrerer man at en del av spillebeløpet skal gå direkte til Åstveit svømmeklubb. En liten del av spillbeløpet vil da hver gang man tipper, godskrives ÅSK direkte.

Det er tre ulike måter å registrere grasrotandel på:

 • Hos kommisjonær: lever ett av følgende dokument til kommisjonær sammen med spillerkortet nestegang du "tipper".
 • Via sms: send GRASROTANDELEN 974254158 til 2020 (tjenesten er gratis).
 • Via internett.

Sliter du med å rekruttere har jeg noen tips for å få med nye spillere eller få noen til å endre til ASK:

 • "Har du lyst på julegave i år, er det best du tar med dette kortet, ellers kommer ikke nissen".
 • Si at: "all nyere forskning viser at det er større sjanse å vinne dersom du kobler kortet opp mot ÅSK" (dette hjelper spesielt godt derom korteier bor i Verdalen).
 • Si til besteforeldre at de må ta med et slikt kort når de "leverer inn lottoen" så får de utbetal en solid lotto pott, husk å legge til: tror jeg! (dette virker veldig bra på sunnmøringer, som meg selv).
 • Gi beskjed om at "her blir det ikke ryddet noe rom før mamma eller pappa har koblet Grasrotandelen sin til Åsk … dermed basta...".
 • Si til sjefen din; "ok jeg kan klare meg uten lønnsforhøyelse i år men, på en betingelse at du tar med dette kortet neste skal du ta med deg neste gang du leverer inn tipping. Ellers blir det steik!".

NB! Listen ovenfor er spesielt viktig dersom du har en bror, søster, fetter, tante, filletante, venn, arbeidsgiver, farmor, mormor osv. som bor i Finnmark.

Dersom du ønsker mer info kan du finne det her:

grasrotandelen

 

 

 

På vegne av Åstveit Svømmeklubb tusen takk for hjelpen.

  Takk til våre samarbeidspartnere:
  Linjeskille 1
  Linjeskille 2
  Linjeskille 3
  Linjeskille 4
  Linjeskille 5
  Hurtiglinker:
  Scroll Up