Logg inn

Om Gruppen:

Opptakskrav:

For å bli en del av denne gruppen er det satt opp følgende veiledende sportslige krav (oppnådde krav medfører ikke automatisk opptak til gruppen):

- Det forventes at utøverne har gjennomført LÅMØ-øvelsene på approberte stevner. 
Jenter: 200 poeng (FINA 2016) på èn øvelse. 
Gutter: 190 poeng (FINA 2016) på èn øvelse.

Det er først og fremst hovedtreners vurdering i forhold til modenhet, holdninger, treningsinnsats og totalbelastning som avgjør hvem som blir en del av denne gruppen. Det er et krav at utøverne i denne gruppen jobber hardt og målrettet for å få ut sitt fulle potensiale i konkurranse.

Utøvere kan, uten å ha oppnådd de sportslige kravene, tas opp på subjektivt grunnlag dersom hovedtrener anser dette som den beste løsningen for utøveren og for gruppen.

Treningskrav: 

I denne gruppen skal utøverne klargjøres for å tåle treningsbelastningen som følger med en overgang til A-gruppen. Treningen skal foregå på en bærekraftig måte, som sikrer en god langsiktig utvikling for utøverne. I denne gruppen starter utøverne med å tilegne seg gode og selvstendige treningsvaner. Det er en forventning at utøverne stiller på 4-5 svømmeøkter per uke.

Hovedmål: 

Utøverne i denne gruppen skal primært jobbe mot deltagelse i LÅMØ (Landsdels Årsklasse-Mønstring), samt lokale approberte stevner. I tillegg kan det være aktuelt for noen å delta på ÅM (Årsklassemesterskapet).


Trenere:

Gjertrud Leversen

Preben Holm Paulsen (Hovedtrener) - 468 89 561

Christoffer Tofte Haarsaker


Svømmere:

 • Jakob Myklebust
  Odin Trefall
  Marthe Soldal
  Mia Eliassen Remme
  Matilda Mæland
  Lisa Eide Salhus
  Adrian Roll-Christiansen
  Marie Iversen
  Hedda Oppedal
  Leander Warncke-Wang
  Tuva Haukanes Sulen
  Helle Aas
  Sanne Kalstad
  Joakim Ynnesdal
  Melani Klicek
Takk til våre samarbeidspartnere:
Linjeskille 1
Linjeskille 2
Linjeskille 3
Linjeskille 4
Linjeskille 5
Hurtiglinker:
Scroll Up