Klubbkolleksjon Åstveit Svømmeklubb

KLUBBKOLLEKSJON ÅSTVEIT SVØMMEKLUBB 2016/2017:
 
Åstveit Svømmeklubb har avtale med Steve Perryman/ Torshov sport,  og vi har flott klubbtøy fra Nike.
 
Vi i styret ønsker å se flest mulig av våre aktive svømmere , trenere, instruktører foreldre og andre støttespillere i likt klubbutstyr på stevner, samlinger reiser osv.
For å kjøpe klubbtøy tar du turen til klubbutikken i strandgaten 198. Her kan man prøve kolleksjonen og finne riktig størrelse. De trykker på det som skal være av klubbnavn og diverse logoer i butikken. Dette er inkludert i prisen. Ønsker utøverne å ha sitt eget navn i tillegg på klærne må man selv betale dette.
 
·         Svømmehetter og eventuelt annet klubb utstyr vil selges via utstyrsansvarlig i klubben.
 
·         Alle som deltar på klubbens  oppstarts leir rett før skolestart får utlevert en teknisk  klubb t-skjorte.
 
·         Alle utøvere får et rabatt kort hos Steve Perryman. Det gir 25% på alt sports utstyr i klubbutikken i strandgaten 198,  og man får også rabatt på alt utsyr i den nye butikken i Walkendorfsgate 5. Trenger lillesøster nye fotball sko, eller mor en ny løpebukse så kan man altså handle her og få gode prosenter. (Ps: Har du ikke motatt et rabatt kort, ta kontakt med Liv på 90948957 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
 
·         Er det andre spørsmål som gjelder klubbtøy ta kontakt med Liv H Høgseth på 90948957 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Link til brosjyre {phocadownload view=file|id=42|target=s}

kolleksjon2016

Utskrift E-post