FRIVILLIGHET

Oppslag i aviser og andre medier forteller at frivillighet i Norge er på vikende front. Det har også vært artikler som forteller om barn(foreldre) som blir pålagt å selge toalettpapir,vaskemidler,sokker,kransekaker,blomster og ulike lodd til inntekt for idrettslaget sitt.

advarsel-dugnad

Er vi så opptatt av å unngå "belastninger" på oss selv at idrettslag,korps og klassemiljø bare kan forsvinne ?
Er du så redd for å være sammen med egne og andres barn at  vi må kjøpe betalt hjelp til alle oppgaver ?

Jeg håper at du vil ta del i den aktiviteten ditt barn har valgt og ønsker å bli kjent med vennene deres,trenerne og foreldrene til de barna de bruker mye tid sammen med. Om du vil bruke litt tid sammen med oss lover jeg at du vil få positive overraskelser og gode venner.

I Åstveit Svømmeklubb har ditt barn tilbud om inntil 7 treninger i uken og vi har 17 godt kvalifiserte trenere og instruktører som bidrar til dette. Vi har ingen pålagte salgsoppgaver men, vi har behov for din hjelp på stevner og noen andre oppgaver i løpet av året.

Året 2009 går raskt mot slutten og i 2010 venter et nytt Årsmøte i klubben. Noen av de som har vært i styret i inntil 10 år ønsker nå å gi seg og valgkomiteen kan komme til å spørre deg. Det å sitte i styret innbefatter å delta på et to timers møte en mandag i måneden fra klokken 18 -20. Det betyr også at du er med å påvirke hvordan det skal være i denne klubben. Ofte er det slik at de som er litt på  "utsiden" bedre ser hva som må gjøres enn en som har vært der lenge.

Jeg håper at du vil kontakte meg og at du lurer på hvordan du kan bidra i ÅSK.

Det er også mitt ønske for 2010 at dere skal få oppleve hvilke flotte barn og ungdommer dere er foreldre til.

Om du nå tenker at "noen andre" vil svare og at de foreldrene vil sørge for at ditt barn fortsatt får et godt tilbud,
da er du en av dem som dreper frivilligheten!

Svømmehilsen

Jan Bernhard Lie, Leder 
mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mob: 928 34 606, tlf: 55 39 90 05

Utskrift